Hondenschool Dogs4Ever
Een Leven Lang Hondenplezier

Dogs4Ever is vanaf april 2024 tijdelijk gesloten vanwege persoonlijke omstandigheden . Mogelijk starten de cursussen in de loop van het jaar wel weer. Berichtgeving volgt via de site.
CURSUSAANBOD:

Op de woensdagavond van 19:00 h - 19:45 h nemen de PUPPY 's vanaf 8 weken tot 4 maanden bezit van het terrein van Dogs4Ever. Dit is het vaste puppy uurtje en er kan dan ook elk moment ingestroomd worden.

Op de woensdagavond vanaf  20:00 h - 21:00  h nemen de pubertjes het over in de Jonge honden klas. Deze cursus is bedoelt voor jonge honden die klaar zijn met de puppygroep in de leeftijd vanaf 4 maanden tot 6 maanden. Ook dit is een vast uurtje en er kan dan ook elk moment ingestroomd worden. Deze cursus is uitdrukkelijk niet bedoelt voor jonge honden die nog geen "vooropleiding" hebben gehad en/of al gedragsproblemen hebben, zoals uitvallen naar andere honden, grote onzekerheid en overmatig blaffen.

Hondenschool Dogs4Ever staat garant voor:

  • Een juiste start om van uw pup een maatje voor het leven te maken
  • Begeleiding van eigenaar en hond
  • De instructeur/eigenaresse van Dogs4Ever is zowel Kynologisch Instructeur als Specialist Probleemgedrag bij Honden
  • Wekelijkse training met uw pup of volwassen hond
  • Sporten samen met uw hond
  • Alle honden, ongeacht leeftijd, ras of kruising, zijn welkom

Hondenschool Dogs4Ever heeft een prachtige leslocaties in SUSTEREN Midden-Limburg:

  • De locatie Susteren is op het Politiehonden terrein , De Heide-Susteren. Dit terrein is volledig omheind,  indien nodig uitstekend verlicht, veilige parkeerplaatsen en heeft daarbij de beschikking over een kantine en toilet. Verder is er: op de locatie de luxe van een hondenzwembad, waar in de zomer de honden verkoeling kunnen zoeken. Op dit grote terrein wordt in het voorjaar en zomer ook de hondensporten Rally-O, en Dogfrisbee beoefend


E-mailen
Bellen
Info